Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

Musikhjälpen: Barn är inte till salu! Knogjärn, The Hawkins och Sungen är det!

Bud Slutpris
?
Utgångspris
3000:-
Kategori
Musik > Vinyl > Rock > Övrigt
Slutdatum
Startdatum
Säljare
Objektbeskrivning
Knogjärn, The Hawkins – två av de absolut hetaste, unga banden inom svensk hård rock just nu – gör gemensam sak med hårdrockskomikern Sungen i kampen mot trafficking i samband med P3:s Musikhjälpen. Nu får alla rockklubbar, arrangörer och festivaler i Sverige att buda hem detta fantastiska paket för en helkväll med två fantastiska spelningar med Knogjärn och The Hawkins där alla pengarna går direkt till Musikhjälpens insamling mot trafficking.

Och inte nog med det: man får Sungen med på köpet! Maken till Rock-DJ, konferencier, "younameit" står inte att finna! En hårdrockkomikens schweiziska armékniv. Och han ingår liksom! Eller om det kanske är banden man får med på köpet… Det spelar ingen roll egentligen. Det viktiga är följande: alla ovan nämnda skänker sina gage genom denna auktion och spelar/uppträder gratis.

Detta "paket" passar på valfri rock/stadsfestival, rockklubb eller konsertarrangör med smak för god, hård rock! Skynda att lägga bud! Auktionen tar slut på söndag 17/12.

Vid frågor, kontakta HornsUp Management eller pekelof management.

Villkor:

* Ovanstående paket spelar utan övrig ersättning i form av gage, på datum då samtliga är tillgängliga. Företrädelsevis under 2018. I Sverige. Om sådant datum inte går att finna spelar/uppträder den/de akter som har möjlighet om annat datum ej står att finna för budvinnaren/arrangören.

* Arrangören förbinder sig att tillhandahålla ändamålsenligt/professionellt PA (ljudanläggning) samt professionell ljudtekniker.

* Om spelstället är längre bort än 100km för någon/några av artisterna betalar arrangören reseersättning (18,50 kr/mil) för hela resan för den/dem, samt hotell för samtliga av artisterna (9 personer) samt 3 crew-medlemmar därutöver. Hemorterna är Karlstad, Arboga och Tierp.

Let the budande begin! Alla pengar går rakt till kampen mot trafficking!

Musikhjälpen: Barn är inte till salu!
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktionDu med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.

När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.

HornsUp Management
+ 46 76 766 63 33
info@hornsupmanagement.com
https://www.facebook.com/hornsupmanagement/?fref=t....

pekelof management
+46 70 207 85 55
info@pekelof.se
https://www.facebook.com/Pekelofprod/?fref=ts

KNOGJÄRN: Namnet ger en ganska klar bild av vad det handlar om. 2015 var året de släppte sin första singel "Knogjärn" och även första fullängdaren "Våldet i ditt paradis" Året efter släpptes singeln "Fly för ditt liv" som fick bra mycket positiva reaktioner och bra spridning i sociala medier.

2017 slogs igång med en rejäl knogjärnsmacka, en cover på Refused "New Noise", fast på svenska. "Ni är i vägen" fick den heta. Gästsång av Martin Westerstrand (LOK, LILLASYSTER) och mixad samt mastrad av Jocke Skog (CLAWFINGER). Denna bit tog fart fort och har rullat på mycket bra sen den släpptes. 8 juni 2017 släppte de sitt andra fullängdsalbum "Marscherar och Förstör" i samband med sin hyllade spelning på Sweden Rock Festival"

Facebook: www.facebook.com/knogjarnkd
Spotify: http://bit.ly/Knogjärn
Hemsida: www.knogjarn.com

THE HAWKINS: The Hawkins har sedan starten för fyra år sedan, spelat på allt från små klubbar runtom i landet, till stora festivaler såsom Sweden Rock, Metallsvenskan och Peace and Love. I november 2016 klarades bandets bandets första Rysslandsturné av, där 3 200 kilometer avverkades. Totalt 10 spelningar i 10 olika städer på lika många dagar.

Tidigare i höst släpptes den kritikerhyllade debuten "Ain't Rock n Roll" på Gain/SONY och 2018 inleds den stora satsningen på utlandet. 2017 avslutas med en turné i Lettland som kulminerar i en spelning på självaste nyårsafton.

Facebook: https://www.facebook.com/thehawkinsswe/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/thehawkinsband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/39t8rOgHVWtzD0782b....

SUNGEN: En lång dåre, med långhåre'. Sveriges kanske enda, och därmed absolut hetaste Hårdrockskomiker, "Sungen". Han spred uttrycket "Hårdrocksfredag" rakt in i det Svenska folkhemmet, och är numer en välkänd profil på sociala medier.

Sungen når redan ut till över 300.000 människor i veckan med sina videoklipp på nätet, och fortsätter växa med över 1000 följare i månaden. De flesta har hört hans hårt rockade Julhymn "God Jävla jJul", och många har sett och hyllat de intervjuer Sungen gjort med ett flertal ur Sveriges hårdrockselit.

Så är det en konferencier av rang ni är ute efter, en rock-DJ av klass, eller kanske bara en stämningshöjare av guds (o)nåde ni behöver, så är det Sungen ni letar efter.

Facebook: https://www.facebook.com/Sungen99
Instagram: https://www.instagram.com/sungen666/
Spotify: http://spoti.fi/2ADLPLd