Peps & Blues Quality "Sweet May Jane" LP Vinyl

För att kunna se slutpriser måste du vara medlem.

Slutpris
??????
Avslutades
sön 5 apr. 2020
20:07
Säljarens beskrivning

Peps & Blues Quality "Sweet May Jane", Sonet. SLP 2501. År 1969.
Vinyl: VG+ Omslag VG+



Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen.
Elartiklar är funktionstestade om inget annat framgår i annonsen. Klockor är i regel inte funktionstestade.

Samfrakt
Ta kontakt med oss angående eventuell samfrakt. Om det finns möjlighet så ordnar vi det. Avvakta med betalningen ifall vi behöver justera fraktkostnaden.

Betalning 
Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans
Endast köpare inom Sverige / Only buyers within Sweden, no international shipping.
Vi samarbetar med Schenker. Alla varor skickas därför med Schenker på tisdagar och fredagar. Övriga fraktalternativ och avhämtning är ej möjligt för tillfället.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, men du som köpare får själv stå för returfrakten. Mer information om returer hittar du under fliken ”Info” på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Webbshopen drivs av lokala stadsmissioner runt om i Sverige. Stadsmissionen arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap och webbshopen drivs som ett socialt företag där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning och praktik. Eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras i den egna verksamheten.

Lycka till med budgivningen!