OBS! Inom kort kommer en ny version av Vinylkoll släppas. Fram tills dess kan vissa auktioner saknas och sidan kan korta perioder ligga nere.
Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

2x Singel OSPELADE? ARKIVEX NORA BROCKSTEDT Delta Rhythm Boys FRI FRAKT

Bud Slutpris
?
Utgångspris
25:-
Kategori
Musik > Vinyl > 50/60-tal
Slutdatum
Startdatum
Säljare
FridolfF (4625)
Objektbeskrivning
OBS! TITTA gärna även på mina andra auktioner. Klicka bara på: Säljarens alla annonser
Slutsumman på auktionen = TOTALKOSTNADEN!

OBS! FRAKT och emballage INGÅR i priset (men endast inom Sverige!)
EN MYCKET trevlig och intressant auktion:


OBS!!!
Skivorna verkar vara i närmast nyskick, ospelade?
OBS!!!!


Allmän information om de vinylskivor jag nu säljer på Tradera
OBS!!! Läs noga innan Du bjuder!!
Skivorna är i de flesta fall dubbletter/överexemplar ur framlidne Lars-Göran Frisks berömda skivsamling i Vetlanda, några kan komma ur min personliga samling. Skicket är oftast förbluffande bra på såväl omslag som skiva - oftast helt ospelade exemplar. Detta beror helt enkelt på att skivorna köptes av en av våra flitigaste skivsamlare för att i bästa fall spelas en gång och sedan aldrig igen. I många många fall är de helt ospelade och alltså fabriksnya. Många kommer också direkt från skivbolaget CBS där jag skaffade sommarjobb åt Lars-Göran som lagerarbetare/katalogisatör. Han fick då gratis ta hem osålda returer eller köpa billigt till personalpris. Många gånger tog han också vara på skivor som annars skulle gått till krossen. För en samlare är kvaliteten på såväl omslaget som skivan A och O - det allra viktigaste. I de fall skivorna är fabriksnya/i absolut toppskick är samlarjakten över - det går helt enkelt inte att hitta ett bättre exemplar. Någonstans! Notera att det KAN förekomma smådekaler och prislappar på omslagen, se alltid bilderna för skicket eftersom detta inte noteras speciellt! Jag har granskat skivorna visuellt - jag har alltså inte spelat dem. Om någon skiva INTE skulle vara i toppskick anges detta speciellt i annonsen. Förhoppningsvis skall min bedömning vara korrekt men om något missnöje ändå skulle uppstå efter leverans löser vi givetvis det på smidigast sätt, det är bara att skicka ett e-brev till mig i så fall, jag har min mobil YTTERST sällan påslagen!! Se några av mina tusentals goda omdömen på Tradera så känns det nog både säkert och lugnt att bjuda.

I denna auktion ingår både emballage och porto i priset!!!! Kan det bli bättre?

Oumbärligt för en samlare. Detta kan Du inte vara utan - slå till!
Jag kommer inom kort att lägga ut fler spännande rariteter så titta på mina andra auktioner. Klicka på: Säljarens alla annonser!

Betalning till Plusgiro/bankkonto.Jag paketerar alltid ordentligt för säker leverans vid rimlig hantering av Postverket.
Slutsumman på auktionen = TOTALKOSTNADEN!

OBS! FRAKT och emballage INGÅR i priset (men endast inom Sverige!