Ebba Grön - Antirock, EP-skiva, vinyl, Efelpressning, svart omslag m. autografer

För att kunna se slutpriser måste du vara medlem.

Slutpris
??????
Avslutades
ons 11 nov. 2020
08:03
Kategori
Säljare
Säljarens beskrivning

EBBA GRÖN - ANTIROCK



Okej, nu är det dags att sälja Ebbas första singel, Antirock, med Profit och Ung & sänkt, Efelpressningen, svart omslag (trycktes i 500 exemplar, 200 svarta, 300 blå).



Jag och Fjodor växte upp tillsaamman s på Spårfinnargränd i Rågsved, jag lirade trummor och slagverk i Urin, och sen gitarr när Fjoppe lämnade för Ebba. Jag köpte plattan av honom, då när den kom ut, våren 1978. Det var schyssta år, där i slutet på 70-talet, Oasen, Sellstock, punken, allt man höll på med: konserter, gatuteater, fängelsegrupper, ockupation. Och en jävla massa fester, förstås, boozen rann när sinnena brann. Kul tid. Hård tid. Det är snart femtio år sen, mycket har förändrats sen dess, försvunnit, men en sak har alltid funnits kvar, och det är musiken.



Oasen, Sellstock och all den musik som föddes där, där Ebba var ett av många band, var ett uttryck för en mängd olika saker, bland annat solidaritet - Oasen mot asen - att den som inte hade så mycket kunde få av oss andra som hade lite mer. Så är det nu också, idag, och det är därför jag säljer Antirock; degen kommer att gå till en Rågganpolare, en kär gammal vän till mig och bandet.



Skivan är i bra skick, knappt spelad, olimmat omslag (en liten reva mellan Ebba och Grön på framsidan), originalplastficka. Och -den har Fjodors, Gurras och Thåströms autografer, både på omslag och etikett, vilket gör den unik. Det finns ingen liknande, och det kommer inte finnas någon liknande Antirock i hela världen.



Så ere. Tjo.