LP paket: Prince / Hellström & Sade

För att kunna se slutpriser måste du vara medlem.

Slutpris
??????
Avslutades
ons 13 okt. 2021
09:03
Kategori
Säljare
Säljarens beskrivning
LP-paket säljes i befintligt skick.

- Prince LP
- Håkan Hellström "Rampljus"
- Sade / samling med Diamond life, Promise, Stronger than pride, Love deluxe, Lovers rock, Soldier of love

Prince och Håkan Hellström har fortfarande emballage runt om, det kan finnas någon liten kosmetisk skada men inget anmärkningsvärt.
Sade har inget skyddande emballage. Missfärgad på vissa ställen på det yttre fodralet.

Betalningsvillkor: 
Betalning ska ske inom 10 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vid utebliven betalning ses detta som ett regelbrott, produkten läggs ut på nytt och negativt omdöme lämnas.
Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 10 arbetsdagar om inget annat är överenskommet. Vid utebliven hämtning skickas varorna istället ut mot postförskott som tillkommer utöver den faktiska fraktkostnaden och det är ni som kund som står för denna kostnad.

Leveransvillkor:

Varor levereras normalt inom 3–5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.
Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Returhuset, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.