OBS! Inom kort kommer en ny version av Vinylkoll släppas. Fram tills dess kan vissa auktioner saknas och sidan kan korta perioder ligga nere.
Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

Heavens edge (LP, europeisk originalutgåva från 1990)

Bud Slutpris
?
Utgångspris
600:-
Kategori
Musik > Vinyl > Hårdrock
Slutdatum
Startdatum
Säljare
Objektbeskrivning

Heavens edge, en självbetitlad LP från 1990.

Skick: skivan, det trycka innerfodralet omslaget graderas VG++ och då tycker jag att jag har graderat den hårt. Skivan ser bättre ut än så tills man gör en noga inspektion. Omslaget är helt och blankt, och har troligtvis alltid varit i en plastficka, fast några lätta och diskreta 'veck' finns runt kanterna. Innerfodralet har bara aningen ringwear från det blåa trycket och LPn har ytrepor så tunna och lätta att de är knappt syns. Det är ett väldigt fint exemplar.
År: 1990
Land: Europa

Alla skivor skickas tvättade.

Frakt sker via postnords spårbara alternativ 'skicka lätt' såvida annat inte har överenskommits om.

Avhämtning är möjligt alla dagar och vid alla tider såvida jag inte för dagen är i Jakobsberg där upphämtning också är möjligt.

Vi köp av flera varor samfraktar jag givetvis. Fraktkostnaden är aldrig över den faktiska portokostnaden så ifall portokostnaden skulle visa sig vara högre än den beräknade återbetalas överskottet.

International bidders pay attention: I DO NOT accept paypal payments. This item will only be shipped abroad with a trackable shipping option.