Art Blakey Orgy In Rythm Blue Note Vinyl 1959

För att kunna se slutpriser måste du vara medlem.

Slutpris
??????
Avslutades
sön 16 jan. 2022
19:07
Säljarens beskrivning

Artist: Art Blakey
Titel: Orgy in rythm
Skivbolag: Blue Note
Utgivningsår: 1959
Skick/Skador: Gulnat omslag med revor och slitage.


KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, vi har endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi ordnar gärna samfrakt vid möjlighet. Vänligen skicka en förfrågan för nytt samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden till ett förmånligt pris. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Endast köpare inom Sverige / Only buyers within Sweden, no international shipping available.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Avhämtning
Vi erbjuder avhämtning i vår butik i Stockholm: Diagonalvägen 15, 141 75 Kungens Kurva. Din vara finns redo för avhämtning tidigast dagen efter utförd betalning. Vi erbjuder avhämtning vardagar (ej röda dagar), mellan kl.10:00-16:00. Medtag legitimation, bud visar både köparens och sin egen legitimation. Kontakta butikspersonalen så tar de kontakt med oss på webbshoppen. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Det går inte att betala vunnen auktion i butikens kassa och du kan endast hämta dina varor under angivna tider. Butiken och webbshoppen är två separata verksamheter och butikspersonalen kan därför inte hjälpa dig med frågor kring ditt köp.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken ”Info” på vår butikssida på Tradera.



Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.