Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

ELVIS PRESLEY - SINGER PRESENTS ELVIS SINGING 'FLAMING STAR' AND OTHERS

Bud Slutpris
?
Utgångspris
400:-
Kategori
Musik > Vinyl > Rock > A
Slutdatum
Startdatum
Säljare
backbeat (7547)
Objektbeskrivning
FORMAT: 12"-skiva
SKICK: Begagnad, Se bild 3 för Gradering

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt. Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden, eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom 3 dagar, kostnad 70:-, skickas spårbart och försäkrat med Schenker. Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken. Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet med 70:- i frakt, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering