Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

Bathory-Bathory (LP) Yellow Goat. First Press 500 copies. MONSTER-LP!!!!

Bud Slutpris
?
Utgångspris
8888:-
Kategori
Metal
Slutdatum
Startdatum
Säljare
nyaskivlagret (1851)
Objektbeskrivning

1 Jag har fler produkter i min Tradera Butik - Klicka här!  

Naturligtvis samfraktar vi genom Posten eller Schenker,vid köp av flera produkter.Ni betalar aldrig mer än den faktiska fraktkostnaden.

 Prisexempel: Posten: 1 LP=56:- 2-3 LP 70:-  Schenker: 1-7 LP 65:- 8-12 LP 75:-

 Otroligt viktig platta i genren Black Metal.Enligt många ansedd som det allra första albumet, som skapade denna schangern. Inköpt tilsammans med flera andra Metal-Lp's från 80-talet, till vår butik, så att detta är första pressen råder det inget tvivel om.Den gula geten med röda ögon, skivnummer 666. Släppt på det lilla bolaget "Black market label" 1984. Matrixen på a-sidan har ett pentagram samt siffrorna 666 och b-sidan ett upp och nervänt kors. Lite unikt är också att texthäftet finns kvar, vilket inte är helt vanligt efter att ha granskat tidigare auktioner worldwide. Slutpriset på auktioner har varierat mellan 6-16 tusen för den första pressen.

Skicket på skivan håller VG++ Excellent på ena sidan och VG+ på andra. Provspelad och den spelar fint.

Fodralet ger vi VG i gradering på.Rivning på 3 cm på baksidan(Se bild) men för övrigt fint. Lite "bends" förekommer här och där. Texthäftet håller excellent skick.

Om delbetalning önskas, så kan det diskuteras, vi skickar dock inte skivan förrän hela betalningen finns på plats hos oss.Hör av er först om detta alternativ är önskvärt! Vi bjuder på frakten som antingen rekommenderat brev genom posten eller som paket genom schenker enligt ert val.I båda fallen är försändelsen spårbart.

Först till kvarn på detta MONSTER till platta!

  Om mer info önskas, skicka en förfrågan.

Vårt "Gradingsystem" är som följer enligt erkända "Record Collector"

1.Mint 2.Excellent 3.Vg 4.G 5.Fair 6.Poor 7.Bad