Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

LP Flute & Voice - Imaginations Of Light [G ORIG Pilz] RARE!

Bud Slutpris
?
Utgångspris
90:-
Kategori
Musik > Vinyl > Progg
Slutdatum
Startdatum
Säljare
halsey (844)
Objektbeskrivning
Flute & Voice - Imaginations Of Light Pilz - Tyskland - 1971   Psych/kraut-monster som är minst sagt ovanlig i tyskt original med hellaminerat uppviksomslag!!! Rekommenderas!!!
Omslag: Vg++ minst (en aning nött och en aning laminatsläpp) Skiva: Vg++ (väldigt skör platta och pressningen är inte topp så bakknaster förekommer) ---------------------- INFORMATION
----------------------
Tyvärr måste jag ta upp nåt tråkigt gällande omdömen. Jag kommer inte lämna feedback förrän köparen lämnat sitt omdöme. Nu har det hänt flera gånger senaste året att köpare lämnar negativt omdöme utan att först höra av sig till mig. Jag trodde att det var självklart att höra av sig vid problem så jag får chansen att lösa det men alla tänker inte så.  Jag har sålt skivor på Tradera i mer än 15 år och alltid haft 100% positiva omdömen men det senaste året har jag sålt tre gånger och fått negativt omdöme varje gång med tydligt syfte att utpressa. Konstigt då jag alltid gett pengarna tillbaka om nån i sällsynta fall varit missnöjd. Den senaste personen hade dessutom kvar en gammal adress i sin Traderaprofil. Den använde jag såklart eftersom han inte sa nåt annat. Efter tre veckor klagade han på att skivan inte kommit och när jag kollade vilken adress jag använt (från vinnarmailet) så stämde det inte med den han nu ville ha den skickad till. Så nu har jag kvar ett negativt omdöme då vederbörande var fullständigt omöjlig att resonera med.
Jag håller på att gallra i min skivsamling så mer än detta kommer att följa. Jag gör en visuell gradering och om nåt ser tveksamt ut så provspelar jag det stället.
Jag försöker gradera strikt då jag själv vet hur tråkigt det är att få övergraderade skivor.
Skivan packas i anpassad skivkartong med omslag och skiva separerade och därefter placerade i plastficka.
Betaluppgifter finns i vinnarmailet från Tradera. OBS! Detta gäller enbart om du vunnit en skiva (ej dubbel eller mer) i Sverige!
Betalning sker inom 5 dagar till Swish, SEB (bankkonto) eller kontant i brev på egen risk.
Portokostnad enligt Postnords taxa, inga tillägg alltså.
Jag tar dock inte ansvar för Postnords hantering,
Om du vill ha försäkring kostar det också enligt Postnords taxa.

LYCKA TILL!