Du måste vara medlem för att kunna se slutpriser. Klicka här för att skapa ett konto.

Pagan Altar-Judgement of the Dead [LP, RE] NWOBHM, UK heavy metal, doom metal

Bud Slutpris
?
Utgångspris
90:-
Kategori
Musik > Vinyl > Metal > P-S
Slutdatum
Startdatum
Säljare
Objektbeskrivning

Jag har kommit över ett större parti vinyler. Det mesta i mycket bra skick. De är både begagnade och i nyskick. Om det är nedladdningskoder med, så vet jag inte om de fungerar.

Nyskick.

Emballagekostnad; Från och med lördag 2023-01-21 börjar jag ta ut en emballagekostnad på 10:-/leverans. Med start för de saker som publiceras idag. Detta pris är inkluderat i portopriset du ser. Jag har inga "dolda" avgifter. Oavsett om du köper 1 kassettband eller 30 LP-skivor, så blir emballagekostnaden densamma. Som vanligt; vänta med att betala om du har köpt fler objekt då jag nu även måste uppdatera emballagepriset. Portot, precis som tidigare, kan jag i vissa fall behöva justera också. Jag ger ingen rabatt på emballagekostnad. Även om du köper ett 50-kronors kassettband eller en LP-skiva för 1000 kr så paketeras varan lika noggrant. Alla varor skickas med spårbar frakt, inga undantag.

Om kassetterna jag säljer (både nya och begagnade):

Ingen av kassetterna är provspelade av mig (jag äger inget kassettdäck), utan alla är visuellt graderade och är i bra skick om inget annat anges. Själva kassettaskarna bedömer jag inte skicket på. De kommer heller inte bytas ut även om de har sprickor i sig.

Notera; 3 dagars auktion på denna! Jag kräver omedelbar betalning.

Obs! Endast samfrakt med saker som slutar vid samma tillfälle/dag, det blir helt enkelt för mycket att hålla reda på om man drar ut på det. Om ni inte kan acceptera detta; var snälla och bjud inte på mina auktioner. Jag kommer lägga upp en massa auktioner idag som det kommer finnas möjlighet till samfrakt på.

Nya regler på Tradera; Du betalar inte längre till mitt konto utan direkt till Tradera. Om du har vunnit flera objekt så kan du invänta mitt meddelande om frakt behöver ändras. Kontakta mig om du undrar över något, innan du lägger bud.

To foreign bidders:

Postage is for Sweden. When you have bought from me, please wait and pay until I have updated the postage.